Uaktiv..

Er temmelig uaktiv på denne bloggen, som du kanskje ser. Har vært på sommerjobb langt oppi en fjelldal uten internett i to uker, og rimelig opptatt den siste uka. Til helga flytter jeg hjemmefra for  begynne som lærling i hestefaget, og kommer nok ikke hjem på besøk før tidligst i høst.
Vil du høre mer fra meg, bør du heller titte innom bloggen på Siljephoto.net, for den lover jeg at kommer til å bli oppdatert myye oftere enn denne her! :)

Kommer til å bli masse nye bilder, spennende opplevelser og ting å fortelle om fra den nye, spennende arbeidsplassen min fremover, så følg med!


Toppen av Gråhaugfjellet, med Gråsjøen og Trollhetta gjemt i skyene i bakgrunnen. Som leirleder på sommerleir for unger besteg vi Gråhaugfjellet 3 ganger med forskjellige leirgrupper. Flere bilder i bloggen på hjemmesiden.


Én kommentar

Anna

04.01.2012 kl.15:48

Kjempebra blogg!

Digger den!

Elsker måten du skriver på!

Kommenter gjerne tilbake ;)

Skriv en ny kommentar

Silje Mari

Silje Mari

21, Surnadal

Subaru- og bilfrelst skapning fra vakre Nordmøre. Kjører Impreza, er betatt av England og fan av Westlife. Jeg er glad i fotografering, hest og landbruk, er utdannet agronom og skal ta over gård. Men først skal livet leves! Jeg føler ingen forpliktelse for å blogge hver dag, derfor blir det som regel heller ikke gjort. Men har jeg inspirasjon, så kan det meste hende!

Kategorier

Arkiv

hits