It shall be done, done done..


Nydelig sang, og utrolig søt film. Ja, jeg vet det er reklame om ett eller annet Panasonic har funnet på. Men jeg liker sangen fordet, og jeg får en trang til å dele ting jeg liker :)

Har oppdatert hjemmesiden min en god del i det siste forresten, bilder fra bilcrossen på Løkken i går og fra dressurstevnet på Torshus i dag er lagt ut i galleriet. Pluss at jeg har blogget en god del, og endelig somlet meg til å legge ut bildene fra bilcrossen på Bollandsmoen i mai. Titt innom!!
-> www.SILJEPHOTO.net!

3 kommentarer

23.jun.2011 kl.17:08

Hei!

Jeg elsker nicholas sparks, og har begynt å lese hans bøker. Har blandt annet lest dear john, a walk to remember og driver med fotografiet, har planer om å komme meg igjennom de fleste andre også!

Kom over bloggen din når jeg dreiv og søkte etter bøkene hans og lurte på om du vet hvilke av bøkene hans som er oversatt til norsk og hvor det går ann å få tak i dem? Siden du har lest nesten alle, eller leste du de på engelsk?:)

Hvilke bøker ville du lest først og hvilke er ikke sååå bra?:)

Bøkene hans er fine og lese på engelsk også, men hadde vært fint med norsk. Jeg vet ikke om det er så mange av bøkene som er oversatt?

Tusen takk på forhånd!

Silje Mari

14.jul.2011 kl.15:34

Anonym: Hei! Beklager sent svar. Jeg har lagt ut en liste over bøkene hans i flere innlegg her på bloggen, hvor det også står norske titler. Jeg tipper at siden jeg fant norske titler på dem, så er de oversatt :) De fleste av bøkene hans er oversatte til norsk, men jeg har lest en god del på engelsk likevel siden de er enklere å få tak i. Yndlingene mine er Dagboken, Et Vanskelig Valg (The Choice), Flaskeposten og Julies Vokter (The Guardian) :)

Anna <3 <3

14.jul.2011 kl.21:24

kjempe koselig blogg! legg gjerne igjen en kommentar på min blogg ;)

Skriv en ny kommentar

Silje Mari

Silje Mari

19, Surnadal

Subaru- og bilfrelst skapning fra vakre Nordmøre. Kjører Impreza, er betatt av England og fan av Westlife. Jeg er glad i fotografering, hest og landbruk, er utdannet agronom og skal ta over gård. Men først skal livet leves! Jeg føler ingen forpliktelse for å blogge hver dag, derfor blir det som regel heller ikke gjort. Men har jeg inspirasjon, så kan det meste hende!

Kategorier

Arkiv

hits