Owd BobJames Cromwell i nok en film om gjeterhunder. Vi har vel alle sammen sett Heldiggrisen Babe og Babe i Byen? Jeg er iallefall oppvokst med de filmene, og synes Cromwell passer skikkelig godt i rollen som en engelsk sauebonde. Selv om Babe-filmene foregår i Australia og Cromwell selv faktisk er amerikansk. Jeg trodde han var britisk jeg, helt til nå. Haha. Han var god på skotsk aksent i denne filmen da, det skal han ha!

Owd Bob var en veldig søt film vil jeg si, innspilt på nydelige Isle of Man. Jeg er jo så glad i landskapet i Storbritannia, så de fleste filmer derfra med landskapsbilder regnes som bra for meg. Ikke absolutt alle, selvsagt.
Men denne var bra. Og jeg anbefaler alle å se den, særlig om man er glad i hunder, sånt landskap og Cromwell.

En ganske ukjent film tror jeg, jeg plukket med meg akkurat den fordi jeg liker sånne filmer. Den hørtes ut som en sånn koselig film som jeg liker. Ingen andre grunner egentlig.

- Har du sett den?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Silje Mari

Silje Mari

19, Surnadal

Subaru- og bilfrelst skapning fra vakre Nordmøre. Kjører Impreza, er betatt av England og fan av Westlife. Jeg er glad i fotografering, hest og landbruk, er utdannet agronom og skal ta over gård. Men først skal livet leves! Jeg føler ingen forpliktelse for å blogge hver dag, derfor blir det som regel heller ikke gjort. Men har jeg inspirasjon, så kan det meste hende!

Kategorier

Arkiv

hits