At first sightHar akkurat lest ferdig denne.. Så trist!
Likte ikke helt hvordan det gikk mot slutten, det var feil person som døde! :'/ Skikkelig trist. Jeg skjønner fremdeles ikke hvordan en mann kan skrive sånne fine, romantiske, nitriste bøker.

Fordi jeg ikke har en eneste ulest bok på hybelen for øyeblikket, så begynte jeg på Three Weeks With My Brother, også av Nicholas Sparks. Leste den på sommeren i fjor, og fant meg selv grinende opptil flere ganger. Den er, i motsetning til de andre bøkene hans, helt sann. Den handler om han og broren hans, som drar ut på en reise verden rundt. Innimellom får vi små klipp fra den harde, men lykkelige og svært triste barndommen og oppveksten deres. En bok som sitter i lenge etter at man har lest den ut, og som man ikke glemmer med det første.Jeg storgleder meg til de tre bøkene jeg har bestilt kommer. To skulle en klassekamerat ta med fra USA, og den tredje bestilte jeg på Play.com i går. Det er en farlig side. Farlig billig, og med fri frakt til Norge. Hjelp.
FØRTI kroner betalte jeg for den boka. Splitter ny. Paperback, men det er bedre enn ingenting. Den gleder jeg meg veldig på, så jeg håper den kommer så raskt som mulig!


Blir spennende!

Har DU lest noen av disse?


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Silje Mari

Silje Mari

19, Surnadal

Subaru- og bilfrelst skapning fra vakre Nordmøre. Kjører Impreza, er betatt av England og fan av Westlife. Jeg er glad i fotografering, hest og landbruk, er utdannet agronom og skal ta over gård. Men først skal livet leves! Jeg føler ingen forpliktelse for å blogge hver dag, derfor blir det som regel heller ikke gjort. Men har jeg inspirasjon, så kan det meste hende!

Kategorier

Arkiv

hits