Jeg er treig.

Jeg skulle ha oppdater hjemmesiden min for eevigheter siden, men det har liksom ikke blitt noe av. Har en haug bilder fra helga, og planer om ikke mindre enn to litt store blogginnlegg med masse bilder. På hjemmesiden ja. Er så mye morsommere å blogge der synes jeg.
Jeg vet ikke om jeg har fått lærlingplassen på Langedrag enda, jeg venter på telefon fra dem. Eller, de ringte i dag, men selvsagt i løpet av de to minuttene det tok meg å tusle fra bilen og bort til biblioteket for å levere to bøker. Mobilen lå selvsagt igjen i bilen, og jeg oppdaget ikke at de hadde ringt før jeg var tilbake på hybelen. Også er jeg for pyse til å ringe opp igjen.. Håper de ringer meg i morgen!!

Men uansett, jeg storkoste meg der, og det var skikkelig trist å dra derfra.
Turen var kjempefin, til tross for dårlig vær og null sikt over "The Road of Terror", som Jeremy Clarkson kalte den, da jeg var på vei nedover. Altså over Valdresflya, for de som ikke har sett den nyeste sesongen av Top Gear. Mer info og bilder kommer i bloggen på hjemmesiden så snart jeg får samlet ork til å legge det ut.

Imens vil jeg dele en sang med dere, som går om og om igjen inni hodet mitt for tida :)


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Silje Mari

Silje Mari

19, Surnadal

Subaru- og bilfrelst skapning fra vakre Nordmøre. Kjører Impreza, er betatt av England og fan av Westlife. Jeg er glad i fotografering, hest og landbruk, er utdannet agronom og skal ta over gård. Men først skal livet leves! Jeg føler ingen forpliktelse for å blogge hver dag, derfor blir det som regel heller ikke gjort. Men har jeg inspirasjon, så kan det meste hende!

Kategorier

Arkiv

hits