JEG ER IKKE DØD.

Jeg har bare ikke hatt hverken ork eller tid til data for tida. Masse prøver, russetid og andre ting som har kommet i veien. Men nå er det helg, og jeg har en haug bilder å legge ut. Så bloggen og galleriet på WWW.SILJEPHOTO.net er oppdatert, og flere oppdateringer vil komme så raskt som mulig!

I dag presterte jeg forresten å skrive på historieprøven at svartedauen kom til Bergen med fly. Slå den.
Jeg er glad jeg oppdaget det og fikk rettet det før jeg leverte. Det var vanskelig å ikke le høyt da jeg oppdaget det. Jeg satt jo og så for meg skipet som svartedauen kom med ved havna, men skrev fly. Aner ikke hvor det ordet kom fra, og husker ikke i det hele tatt at jeg skrev det. Et tegn på at jeg sitter for mye med Airfixflyene, kanskje..?

I helga skal jeg forresen på intervju angående lærlingplass. Og gjett hvor?Langedraaag! <3<3
Det skal bli så godt å se det stedet igjen. Er skikkelig glad i den gården jeg. Og jeg håper virkelig at jeg får lærlingplass der. Finnes det noe bedre sted å tilbringe lærlingtida egentlig? Ikke for meg, tror jeg. Bortsett fra en hestegård i England, men det er litt vel uoppnåelig for øyeblikket. Så hjelp meg å krysse fingrene for at jeg får tilbringe ett, kanskje to år på herlige Langedrag!! :'D

Der er jeg iallefall garantert at ingen dag blir lik. Det blir ikke bare å møkke bokser, skritte av og varme opp hester for andre, pusse seletøy og så videre. For lærlinger innen hest får visst ofte drittjobbene på staller, har jeg hørt. Joda, drittarbeid er det på Langedrag også til tider, men hva har man ellers arbeidsukeelevene til? :P Haha neida, den var slem. Men variert arbeid, det er det! Og så får man holde på med så utrolig mange forskjellige dyr. Det er et digert pluss, og den største grunnen til at jeg søkte nettopp der.
Blir en lang kjøretur, men det gjør ingen verdens ting. Si ifra om du ser en blå og gul Subaru langs veien da! ;D

Nå må jeg nesten legge meg. Selv om jeg har fri i morgen, så bør jeg jo ikke sove bort hele dagen.
Natta!

Og husk -> WWW.SILJEPHOTO.NET!!

3 kommentarer

Susanne

18.mai.2011 kl.19:11

Naaw du er heldig daa! Langedrag ser så utrolig fint ut der, har så lyst til å dra ditt :) Skal se på hjemmesiden din

-Nydelige bilder ^^

Hanne Storsve

21.mai.2011 kl.20:18

Så gøy at du har søkt lærlingplass på Langedrag da:D

Har vært der en gang, og synes det var en kjempekoslig plass:)

Silje Mari

21.mai.2011 kl.21:43

Hanne Storsve: Det er nydelig der! :) Kjempetrivelige folk og masse dyr!

Skriv en ny kommentar

Silje Mari

Silje Mari

19, Surnadal

Subaru- og bilfrelst skapning fra vakre Nordmøre. Kjører Impreza, er betatt av England og fan av Westlife. Jeg er glad i fotografering, hest og landbruk, er utdannet agronom og skal ta over gård. Men først skal livet leves! Jeg føler ingen forpliktelse for å blogge hver dag, derfor blir det som regel heller ikke gjort. Men har jeg inspirasjon, så kan det meste hende!

Kategorier

Arkiv

hits