Lykke!!

Alt begynte da jeg gikk sånn ca i sjuende, noe som begynner å bli en god stund siden nå.
Trenden med å brenne CDer hadde tatt tak i folk rundt oss, og det ble brent CDer for full guffe overalt virket det som. Mamma ble bitt av basillen, og kopierte en haug fra ei venninne av meg. Jeg, musikkubevisst som jeg var på den tiden, hørte jo på dem alle. Men det var èn CD som fanget interessen min litt mer enn de andre, og den ble etterhvert en yndling. Først bare den aller første sangen "Swear it Again", deretter nummer to "If I let you go", og etter en tid ble hele CDen hørt på.

I dag har jeg absolutt alle CDene til dette fantastiske bandet, samt tre DVDer fra konserter. Jeg kan høre hvem av dem som synger når, og tekstene til de fleste sangene deres. Og jeg tror jeg har hørt absolutt alt de har gitt ut så langt, om det ikke finnes flere "skjulte" spor på CDene som er gitt ut i andre land enn Norge. For det er alltid en sang som mangler på de CDene som kommer ut her, nemlig.

Jeg er en Westlifefan på min hals, og det kommer neppe til å forandre seg. Uansett.OG SE HVA SOM KOM I POSTEN TIL MEG I GÅR!!!


Første albumet Westlife noengang gav ut, nettopp det som gjorde at jeg fattet interesse for dem.
Jeg har fremdeles den kopierte CDen, men har alltid hatt lyst på originalen. Jeg har en ting for originaler, det er liksom ikke helt det samme med kopier eller bare å ha sangene på dataen.
Og nå har jeg den!!

Og enda bedre, albumet Coast to Coast er underveis i posten, og ventes hit rundt mandag/tirsdag. Det hadde jeg også kopiert, skjønner du, og nå får jeg endelig det også som original!
De kostet bare førti kroner til sammen på Play.com, med fri frakt. Helt sykt. Farlig side.

Så nå blir det Westlife på full guffe i bilen! ;D
Må bare huske å heise opp vinduet hver gang jeg kjører forbi folk eller i tettbygde strøk...

2 kommentarer

Carina

01.mai.2011 kl.13:18

åååh, Westlife<3<3 jeg elsker dem! :D

solveig johanne - ren galskap.

01.mai.2011 kl.14:11

haha, så morsomt og herlig! :D kos deg med orginal cd'en din da :))

Skriv en ny kommentar

Silje Mari

Silje Mari

19, Surnadal

Subaru- og bilfrelst skapning fra vakre Nordmøre. Kjører Impreza, er betatt av England og fan av Westlife. Jeg er glad i fotografering, hest og landbruk, er utdannet agronom og skal ta over gård. Men først skal livet leves! Jeg føler ingen forpliktelse for å blogge hver dag, derfor blir det som regel heller ikke gjort. Men har jeg inspirasjon, så kan det meste hende!

Kategorier

Arkiv

hits