Verdens søteste..


Leste verdens søteste bok for andre gang i påsken. Er vel drøyt ett år siden jeg leste den sist. På engelsk.
Herlighet altså, den får tårene til å renne selv om jeg vet akkurat hva som skjer, og hvordan den ender. Men like rørende hver gang, og like søt. Den som hadde hatt en slik fyr som Noah.. sukk..
Nå vil jeg se filmen igjen snart også, selv om historien der er litt annerledes fremstilt enn i boka syntes jeg. Eller, egentlig ikke, når jeg tenker over det. Det er bare inni hodet mitt.
Men gud, for en nydelig historie!

Har du ikke lest denne boka, da har du gått glipp av noe. Særlig om du liker romantiske og søte fortellinger slik som meg. Gjør du det, anbefaler jeg alle bøkene til Nicholas Sparks på det varmeste. Jeg skjønner ikke hvordan en mann kan skrive så fine bøker! De er nydelige, alle sammen. Er bare 2-3 av dem jeg ikke har fått tak i enda, men jeg regner med at de er like søte de også.

Har du lest The Notebook / Dagboken?

EDIT:
Fant denne oversikten i et eldre innlegg her på bloggen. Poster den igjen jeg, egentlig mest for å holde oversikten selv, men det kan jo hende at andre også har glede av den. De som er uthevet har jeg lest, norsk tittel i parentes. Vet du den norske tittelen til de som ikke har noen i parentes, gjerne si ifra! :)

Bøker av Nicholas Sparks:

1996 - The Notebook (Dagboken)
1998 - Message in a Bottle (Flaskeposten)
1999 - A Walk to Remember (Minnenes Melodi)
2000 - The Rescue
2001 - A Bend in the Road (Livets Veier)
2002 - Nights in Rodanthe (Netter i Rodanthe)
2003 - The Guardian (Julies Vokter)
2003 - The Wedding (Kjærlighetens Kraft)
2004 - Three Weeks with my Brother (Tre uker med min bror)
2005 - True Believer (Et Skjebnemøte)
2005 - At First Sight (Ved Første Blikk)
2006 - Dear John (Kjære John)
2007 - The Choice (Et Vanskelig Valg)
2008 - The Lucky One (Fotografiet)
2009 - The Last Song
2010 - Safe Haven
2011 - The Best of Me (ikke kommet ut enda)

Én kommentar

Piwa - Hunder & Rotter ♥

28.apr.2011 kl.21:06

Jeg tror, og er ganske sikker åp at jeg hvertfall har sett den filmen!! Og filmen er hvertfall fantastisk !! Boken er sikkert bedre da, er som regel det, mehe :3

Skriv en ny kommentar

Silje Mari

Silje Mari

19, Surnadal

Subaru- og bilfrelst skapning fra vakre Nordmøre. Kjører Impreza, er betatt av England og fan av Westlife. Jeg er glad i fotografering, hest og landbruk, er utdannet agronom og skal ta over gård. Men først skal livet leves! Jeg føler ingen forpliktelse for å blogge hver dag, derfor blir det som regel heller ikke gjort. Men har jeg inspirasjon, så kan det meste hende!

Kategorier

Arkiv

hits