Oiii..

Da jeg kom hjem i går kveld, lå det en tjukk konvolutt og ventet på meg på stuebordet sammen med den andre posten min, og alle Donaldbladene. Den hadde logoen til HiNT (Høgskolen i Nord-Trøndelag) på seg, og inneholde tydeligvis mer enn bare papirer. Jeg skjønte ikkenoe. Jeg har hverken søkt dit, eller noe annet enn å besøkt den skolen med klassen her i vinter.
Det tok sin tid, på grunn av kraftig teip, men jeg fikk åpnet pakken til slutt. Inni befant det seg et lite brev.."Næhæi???" tror jeg at jeg tenkte. Jeg husker selvsagt den bittelille, svært enkle "grønne" quizen jeg og noen til fra klassen tok like etter at vi kom tilbake fra turen.
"Èn av de heldige vinnerne", da tenkte jeg at det må nok være en trøstepremie. Ikke iPoden de reklamerte for.
Men så feil kan man ta..

Inni en solid pakket liten plastboks skjulte det seg en splitter ny, bitteliten iPod!! Jeg vant en iPod!!

Når jeg hører ordet iPod, ser jeg for meg noe sånt:

Bilde fra www.weheartit.com

Ikke noe sånt akkurat..:Den er BITTEBITTELITEN jo! Knøtt!
Selv øretelefonene som var med blir store i forhold til den..Det er èn knapp på den, hvor man skrur den av og på og velger entet repeat eller shuffle i samme slengen. Skal man justere volumet, skifte sang eller finne ut hva sangen heter må man bruke en knapp på ledningen til høyre ørepropp. Skal man finne ut tittelen på sangen holder man inn knappen midt på, og da kommer det en stemme og sier hva sangen heter. Fancy! Den snakker!
Helt nytt for meg dette her.. Er vant til litt større musikkspillere med knapper og skjerm, jeg :P Og siden jeg rotet bort usb'en til den høyt elskede Sonyspilleren min, har jeg nøyd meg med min minst like høyt elskede Nokia Express Music. Skal ikke store greiene til for å gjøre meg til lags, skjønner du. Bare jeg får høre på musikken min jeg, så er jeg fornøyd :) Trenger ikke alleverdens effekter, den nyeste spilleren på markedet eller øretelefoner med dyp bass og "verdens beste" lyd.

Men jeg skal såvisst ikke klage!
Spilleren er herlig den, når jeg bare får vent meg til den. Lyden i øreproppene er fantastisk, iallefall i forhold til de søte, billige jeg kjøpte meg for litt siden. Selv om jeg kjenner jeg får vondt i venstre øre av dem.. :S Håper det går over. Går sikkert ikke an å bruke noen andre så.. Det er et stort minus for meg, siden jeg har falt litt for de der med gummidings som man putter inn i øret. Mænmæn.
Og så må man visst laste ned iTunes for å i det hele tatt få musikk inn på den. Sært. Jeg lastet inn noen sanger på "gamlemåten" (kopier og lim), men da kom det en mannestemme opp som sa at jeg måtte bruke iTunes og "synce" sangene inn med det. Blæ. Liker ikke iTunes. Har prøvd det før, og liker det ikke. Men må man så må man..
Aner ikke hvordan, men jeg fikk da inn de sangene jeg ville :)

Det største problemet med spilleren tror jeg er det at den er så liten at jeg er redd jeg kommer til å rote den bort............

2 kommentarer

solveig johanne - ren galskap.

15.mai.2010 kl.19:13

gratulerer! :D morro å vinne ting ;p

Ingunn Eidså

15.mai.2010 kl.22:02

Så morr, gratulerer!;)

Skriv en ny kommentar

Snilje - Bondejenta!

Snilje - Bondejenta!

18, Surnadal

Jente på 18 år ved navn Silje Mari, oppvokst på gård og er lidenskapelig opptatt av Rally og biler. Driver en del med fotografering, og er også utrolig glad i landbruk, hest, webdesign, musikk og natur. Går for tiden VG3 Landbruk ved Øya vgs i Trøndelag, og er utdannet agronom til våren.

Kategorier

Arkiv

hits