For a while, we must part..

.. But remember me sweetheart, 'till the lights of London shines agaaaain..

Merkelig det der, har man en sang til alarmtone så har man den på hjernen  resten av dagen. I mitt tilfelle 'Till the Lights of London Shines Again med Lew Stone & His Band, sunget av Sam Browne, fra albumet Hits From The Blitz disk 3 - Uplifting Songs For a Night in the Shelter. Nemmelig.
Sang fra krigen, som du kanskje skjønner om du hører på teksten. Gammeldags og en smule dårlig lyd på den versjonen jeg har, men den setter en støkk i meg når den begynner å spille. Bra, for da våkner jeg. Sånn noenlunde iallefall.

Dette er en annen versjon av samme sang. Her ved Joe Loss and his Orechestra, sunget av Chick Henderson. Denne er roligere, og bedre lydkvalitet på enn min. Min begynner mer plutselig, og er mer bråkete. Men jeg liker den. Den er tross alt fra krigen :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Snilje - Bondejenta!

Snilje - Bondejenta!

18, Surnadal

Jente på 18 år ved navn Silje Mari, oppvokst på gård og er lidenskapelig opptatt av Rally og biler. Driver en del med fotografering, og er også utrolig glad i landbruk, hest, webdesign, musikk og natur. Går for tiden VG3 Landbruk ved Øya vgs i Trøndelag, og er utdannet agronom til våren.

Kategorier

Arkiv

hits