Bare kliss

To filmer på èn kveld. Alene. Det er ulikt meg, sånn egentlig. Iallefall nå for tiden. Elsker å se film altså, men det har blitt sjeldnere og sjeldnere jeg gjør det alene. Ok, Maria var her, men hun puslet med sitt. Og lånte Music & Lyrics da jeg var ferdig med den. Har sett både den og The Holiday før, men det begynner å bli en stund siden.
Jeg liker klissefilmer med engelske skuespillere. Helt siden jeg så Love Actually og Bridget Jones i jula. Skal prøve å få kjøpt de også, etterhvert. Kjekt med GameStop, hvor de selger brukte DVDer fra 19 kr og oppover. Har funnet visse som ikke var pakket ut engang..! Nei, jeg kjøper ikke alle jeg ser. Jeg er egentlig ganske kresen. Kan se det meste, men vil helst vite hva jeg kjøper. Om jeg ikke går etter skuespillerne, da. Kremt. Nok om det.
Fikk lyst til å se klissefilm i kveld, så som sagt så gjort.


Hugh Grant<3Liker ikke Jack Black, men filmen er så søt at det går bra :P

Så fant jeg en litt morsom versjon av en sang på Youtube. Eller, det begynte med at jeg så Shrek 2 tre ganger i jula (stykkevis), og hørte den på slutten. Hører du hvilken sang det er..? om du har hørt den før da ;)
Har du sett Footloose, så har du nok det.Litt spesiell, men jeg likte den jeg. Drit i videoen btw, hør på sangen ;P
Nå skal jeg pugge litt bilteori, og deretter lalle. På sofaen i natt også sikkert. Ikke fordi rommet mitt er kaldt lengre, men rett og slett fordi det er koselig ^^

Natta!

4 kommentarer

aace

18.jan.2010 kl.23:06

Jeg også elsker slike filmer!

hva er favoritt filmen din ?

Snilje - Bondejenta!

19.jan.2010 kl.00:23

aace: Av de to? Vanskelig å velge.. Liker begge veldig godt, på forskjellig måte! :)

Tor Andre

19.jan.2010 kl.12:06

Sett No Reservations? Den ække så værst :p

Snilje - Bondejenta!

19.jan.2010 kl.16:36

Tor Andre: Har ikke sett den enda nei.. Men blir nok ;)

Skriv en ny kommentar

Snilje - Bondejenta!

Snilje - Bondejenta!

18, Surnadal

Jente på 18 år ved navn Silje Mari, oppvokst på gård og er lidenskapelig opptatt av Rally og biler. Driver en del med fotografering, og er også utrolig glad i landbruk, hest, webdesign, musikk og natur. Går for tiden VG3 Landbruk ved Øya vgs i Trøndelag, og er utdannet agronom til våren.

Kategorier

Arkiv

hits