Wæh, hva skjer??

Jeg har vært hoppende glad de få dagene bloggen min har hatt 20-30 lesere, og syntes det var mye. Den er nystartet, og jeg skriver kanskje ikke verdens mest interessante blogg. Derfor synes jeg det er mye.
Men nå har både besøkstaller og sidevisningene steget til himmels! Jeg har sendt kun to bloggshout, noe jeg har gjort før også uten å få slik respons. Folk kommenterer masse, og søker om å bli venn. Det er så utrolig trivelig! Endelig føler jeg at folk faktisk legger litt merke til meg, i forhold til den tiden jeg blogget på hjemmesiden min og fikk minimalt med både kommentarer og gjestebokinnlegg.
TUSEN TAKK alle sammen! :DNå skal jeg ut og leke rally på jordet :)
Blogges!
Stikkord:

6 kommentarer

solveig johanne - ren galskap.

25.des.2009 kl.16:42

herlig : D heldig du jo :p har bare 249 besøkende på 7 dager jeg : o mn syns det er mye jeg : D mn så er nå du mye flinkere enn meg da såeh : DD

Shitkid

25.des.2009 kl.18:42

God jul ja :D

:D

25.des.2009 kl.18:54

God jul! Å kos deg ! :) Håper du vill komme innom meg å? Du må ikke :) www.susitus.blogg.no.. <3

liz

26.des.2009 kl.13:34

Heihei, vet ikke om du husker meg, men jeg er Elisabeth, vi var bestevenner på minstall, jeg har sluttet da, men ja. Husker du meg kanskje? Heter Aangels på msn, takk for at du Godtok venneforespørsel. <3

Snilje - Bondejenta!

26.des.2009 kl.15:07

elisabethkn: Åja, er det deg! Selvsagt husker jeg deg! ;D

Sandra

26.des.2009 kl.18:07

Lønner seg og kommentere over alt på blogg : -p

Skriv en ny kommentar

Snilje - Bondejenta!

Snilje - Bondejenta!

18, Surnadal

Jente på 18 år ved navn Silje Mari, oppvokst på gård og er lidenskapelig opptatt av Rally og biler. Driver en del med fotografering, og er også utrolig glad i landbruk, hest, webdesign, musikk og natur. Går for tiden VG3 Landbruk ved Øya vgs i Trøndelag, og er utdannet agronom til våren.

Kategorier

Arkiv

hits