Riktig GOD JUL alle sammen!

Jeg vil herved ønske alle lesere av denne bloggen en riktig GOD JUL!
Håper dere alle koser dere og har det fint sammen med familie og venner :)

Ble ikke noe bilkjøring i dag, som planlagt, siden dagen ble tilbrakt på butikker og innendørs med diverse småarbeid og de siste juleforberedelsene. Dessuten, så er ikke bilen min frisk enda heller. Pappa skal se om han får fikset den i løpet av morgendagen, tror jeg. Hvis det lar seg fikse da, krysser fingrene for det!

Fikk forresten julegaven min fra pappa i dag!
Valgte den ut selv, så jeg så liksom ingen vits i å pakke den inn og legge den under treet. Hva det var?
Ny mobil! :D Noe jeg virkelig hadde bruk for. Har levd på andre siden skolen startet ca, og før det brukte jeg min gamle Nokia 3220 etter at min kjære N73 bukket under. Greide å drukne 3220'n i cola (kremt..), så jeg måtte få lånt meg noe. Har prøvd å overleve med to Sonyer, av alle ting. Liker ikke Sony. Er trofast mot Nokia, jeg<3
Så den nye er selvsagt også en Nokia. En 5130 XpressMusic. Blå, sådan. De hadde en rød en til utstilling i butikken, så jeg hadde jo sett for meg meg selv med en rød mobil. Men så hadde de en blå en på lager. Meant to be!
Jeg bryr meg ikke om at det ikke er nyeste modell, at den ikke er helt perfekt. Jeg vil bare ha en mobil med muligheter for å høre musikk, skrive meldinger, ringe og kanskje ta bilder. Og den må ha gode taster, ikke minst! Det er det største kravet mitt. Og denne virket veldig bra, i forhold til visse andre de hadde til utstilling.

Og så langt er jeg storfornøyd.
Den er enkel å finne frem på, god å skrive med, og har sykt bra lyd på høytalerne når man hører musikk. Tydelig at dette er en musikktelefon! Og dessuten.. Gjett hva jeg fant på spillene?! RALLYspill!! Virkelig meant to be! Jeg hadde ingen anelse om hva som befant seg på denne telefonen før jeg fikk den, så man kan ikke anklage meg for å ha kjøpt den kun for spillet heller. Og så har den både snake og bounce. Da vet vi hva jeg kommer til å gjøre i kjedelige stunder.. ;D

Kameraet på den er kun på 2.0 megapixler, men samma det vel. Som jeg sa til mamma tidligere i dag, så er ikke kvaliteten på mobilbildene jeg tar så viktig. Det er viktigere for meg å få dokumentert det jeg tar bilde av, for å evt. vise til andre eller bare ha som et lite minne. Skal jeg ha kvalitetsbilder, bruker jeg Nikonet mitt. (D60, speilrefleks)
Dessuten, så virker det ganske bra, til å være bare 2 megapixler :)


Pen hva?

Så håper jeg morgendagen blir knall. Det blir vel avslapping her hjemme først på dagen, muligens litt bilkjøring og kos med hestene, og så kommer nærmeste familien til oss på middag og kaffe utpå kvelden. En vanlig, tradisjonell julefeiring, egentlig :) Blir kos.
Gleder meg til ribba. Har hatt så sinnsykt lyst på ribbe de siste ukene! Men det er mat som hører til på julaften, og dagene etterpå. Ikke før jul. Pinnekjøtt blir også godt. Nam..<3

- Hva spiser du i jula?
Stikkord:

3 kommentarer

solveig johanne

24.des.2009 kl.17:13

gratulerer med ny mobil :D god jul forresten <3

pappa lager ribbe og tjukkpølse til oss som ikke spiser ribbe :'p

kos deg ! <3 juleklem fra solveig : D

Susanne

24.des.2009 kl.23:41

Gratiss med ny mobil! :) Den ser kjempe fin ut! God jul til deg å alle dyrene dine også. Vi spiste ribbe :) namm! Håper du har hat en fin jul:)

www.susius.blogg.no

La_No91

25.des.2009 kl.20:42

Bli væl grett me ny mobil ja :P
Så slæpp du å bruk anders sin :P

Skriv en ny kommentar

Snilje - Bondejenta!

Snilje - Bondejenta!

18, Surnadal

Jente på 18 år ved navn Silje Mari, oppvokst på gård og er lidenskapelig opptatt av Rally og biler. Driver en del med fotografering, og er også utrolig glad i landbruk, hest, webdesign, musikk og natur. Går for tiden VG3 Landbruk ved Øya vgs i Trøndelag, og er utdannet agronom til våren.

Kategorier

Arkiv

hits