Aaah!

Endelig hjemme! <3
De siste dagene oppe i Trøndelagen har vært lange og slitsomme på èn måte, men koselige på andre måter. Har gledet meg sykt til å få ferie og komme meg hjem igjen for litt lengre enn bare ei lita helg. Blir herlig å få slappet av, uten skolestress, farting frem og tilbake mellom hybel og andre steder, innleveringer og prøver, og masse folk hvor man enn snur seg. Ok, sistnevnte var vel litt å ta i. Men man blir lei av masse folk til tider, når man er vant til å være masse alene uten hverken søsken eller nærme naboer. Tro meg.

Juleavslutningen i går var kjemekoselig, med masse mat, julestemning og herlige folk. Jeg kommer virkelig til å savne miljøet på Øya når jeg slutter der. Greier jo å samle inn minst 5-6 klemmer fra forskjellige folk hver gang det er ferie. Slik som i dag. Det er så utrolig koselig. Og jeg tror ikke jeg noengang har fått så mange klemmer som jeg fikk av forskjellige folk da vi sluttet for sommeren i fjor. Det er noe spesielt med både Øya og folket der, det er helt klart!!
Gud, så glad jeg er for at jeg valgte nettopp den skolen!!

Men det er som sagt herlig å komme seg hjem igjen også.
Embla er med, og snøen laver ned. Du skjønner vel hva det betyr..?  - Endeløse galopper i nysnøen, og masse julebilder. Får bare håpe det kommer massemasse snø til jul, istedet for bittelitt som kommer bort med èn gang.
Oi.. Nå gikk det plutselig opp for meg at det faktisk bare er FEM dager igjen til julaften.. Shit, tida har gått fort! Ikke lenge siden jeg åpnet årets første julebrus den første desember joh! Snart sitter jeg vel i en stol og strikker babysokker til barnebarna mine. Nå fikk jeg lyst til å strikke. Har lue nr 4 på gang, men har gått tom for hvitt garn. Må på Europris og kjøpe nytt i morgen. Må ha til å lage dusk på den siste jeg ble ferdig med også. Blå og hvit. Så har jeg lagd en som er grå og blå som jeg ble veeldig fornøyd med, og så den Subarulua jeg har lagt ut bilder av tidligere. Kommer kanskje bilder av de siste også.. Får se hva som skjer ;)

Men nå må jeg nok lalle. Er trøtt så det holder! Lang dag med tentamen og greier i dag.. -.- Tverrfaglig, det vil si litt innom de fleste fagene vi har. Hovedsaklig Gårdsdrift, Plante- og Husdyrproduksjon og Utmark & Kulturlandskap. Gikk bra nok, håper jeg. Tror nok jeg står iallefall :)
Legger ved noen bilder fra romjula i fjor, siden jeg ikke har tatt noen interessante bilder i det siste. Håper på slike motiver i år også!
Blogges.


Embla med nisselue

Silvur i nissedrakten

Embla


Snyta mi med snø på<3


Ikke mye snø, men vakkert likevel.

Én kommentar

www.susitus.blogg.no

20.des.2009 kl.20:42

åå nydelige bilder!! ELSKER bloggen din! :) GOD JUL til deg å dyra dine <3

Skriv en ny kommentar

Snilje - Bondejenta!

Snilje - Bondejenta!

18, Surnadal

Jente på 18 år ved navn Silje Mari, oppvokst på gård og er lidenskapelig opptatt av Rally og biler. Driver en del med fotografering, og er også utrolig glad i landbruk, hest, webdesign, musikk og natur. Går for tiden VG3 Landbruk ved Øya vgs i Trøndelag, og er utdannet agronom til våren.

Kategorier

Arkiv

hits