Ny yndlingssang?Jajaja, du er sikkert drittlei av ham du også. Men det er ikke jeg. Nemlig.
Men jeg er ikke et fanatisk, hylende fjortisfan heller da. Bare liker sangene og spillingen hans. Denne falt jeg for. Bare måå høre den om og om igjen. Og om igjen. Og om igjen. Og enda en gang.

Nobody cares about him
Nobody ever will
He is a little snowman
Lonely one and still


Jeg liker snømenn. Minner meg om en film jeg var så glad i da jeg var lita:
Elsk<3

Så du fredspriskonserten, forresten?
Nydelig ny versjon av Fairytale, selv om han var uheldig med fela. Enda bra han fortsatte som om ingenting hadde skjedd, selv om det tydelig hørtes at den hadde fått seg et dunk.
Men Westlife var enda bedre. INGEN slår Westlife. Aldri. De er simpelten de beste. For alltid.
Jeg satt her liiimt inntil dataskjermen og kikket konserten live på NRK Nett-tv, med gråten i halsen og tårer i øynene. fy flate, det føltes ut som om jeg var der selv. Enn at de stod der på scenen her i Norge og sang, akkurat i det øyeblikket jeg satt her og så på dem. Jeg så dem jo på en måte live, selv om de befant seg noen hundre mil lengre sør. Ikkenoe det i forhold til hva de ellers gjør.
Finner bare det klippet med You Raise Me Up, ikke det med What About Now. Håper det også blir lagt ut i løpet av de neste dagene. Krysser fingrene for det, for jeg har så lyst til å se det igjen. Og ved hjelp av det superherlige programmet Anders gav meg, kan jeg laste det ned og se det når jeg vil og hvor jeg vil. VDownloader 1.0 heter det. Aner ikke hvor han har fått tak i det, dessverre.

Men NÅ må jeg legge meg, som jeg sa i forrige innlegg. Dette ble visst litt lengre enn jeg tenkte.. Men jaja. Natta no! :)Aawh<3333


Somewhere above the ocean
Far from the place we know
There is a tiny castle
All made out of snow

Nobody is ever been there
Nobody else but me
But I know a tiny castle
For everyone to see

3 kommentarer

torill

14.des.2009 kl.11:53

D e itj akkurat 100 mil t oslo frå øya hæl da, d e bærre halve:)

Snilje - Bondejenta!

14.des.2009 kl.21:35

Sommå d da, vel.. :P Føles ut som om d e så mykkju av å t..

Frida

29.des.2009 kl.21:38

Lei av Rybak?! Neeeei!! Han er dødskjekk og kjempe flink til å spille (aa) <3

Skriv en ny kommentar

Snilje - Bondejenta!

Snilje - Bondejenta!

18, Surnadal

Jente på 18 år ved navn Silje Mari, oppvokst på gård og er lidenskapelig opptatt av Rally og biler. Driver en del med fotografering, og er også utrolig glad i landbruk, hest, webdesign, musikk og natur. Går for tiden VG3 Landbruk ved Øya vgs i Trøndelag, og er utdannet agronom til våren.

Kategorier

Arkiv

hits