Har jeg nevnt..

Har jeg nevnt hvor mye jeg hater å gå i vernebukser og vernestøvler?! Ikke? Da vet du det nå iallefall.
De buksene er jo alltid 1-3 numre for store, pluss at de er tunge og tykke. Skulle tro lærerne tror vi skal til nordpolen og sage ned trær der. Og støvlene er like tunge og ikke minst klumpete. Ekle å gå i, fæle å gå i terrenget med. Kjennes ut som om man har svære betongklosser surret rundt beina.
Jeg er jammen meg glad det er bare når vi skal ut med motorsaga at vi må ha på oss sånt kostyme. Ellers tror jeg ikke jeg hadde holdt ut. Brutt sammen, bokstavlig talt. Men.. Hvis man går slik absolutt hele tiden, bør man jo bli sykt sterk i beina..? :P
Ja, jeg vet jeg klager. Men dette er min mening.

Som du kanskje skjønner, var vi i skogen i praksisen i dag, og tynnet ut noe skog. Eller, jeg og Linn ryddet unna småkratt imens de andre felte litt større trær. Prøvde oss jo på det vi også, men tida strakk ikke til så vi fikk prøve mer. Men morsomt å rydde kratt også da, selv om det var slitsomt med tung sag og tunge klær.
Hadde bare med mobilen, så det ble kun mobilbilder her også. Menmen, funker vel.

dsc09334
Øya<33
dsc09337
Synes vi har vært flinke, jeg. Tok ikke absolutt alt dette i dag, men på en praksisøkt tidligere.
dsc09338
Kratt og motorsag.
dsc09335
Motorsag, og et glimt av det forhatte verneutstyret.

2 kommentarer

¢¾Silje

11.des.2009 kl.22:35

:)

solveig johanne - ren galskap.

11.des.2009 kl.22:51

aah, herlig.. eller ikke :'D det hørtes veldig morsomt ut. ifjor ryddet vi kratt vi og : D

Skriv en ny kommentar

Snilje - Bondejenta!

Snilje - Bondejenta!

18, Surnadal

Jente på 18 år ved navn Silje Mari, oppvokst på gård og er lidenskapelig opptatt av Rally og biler. Driver en del med fotografering, og er også utrolig glad i landbruk, hest, webdesign, musikk og natur. Går for tiden VG3 Landbruk ved Øya vgs i Trøndelag, og er utdannet agronom til våren.

Kategorier

Arkiv

hits