Stay, stay where you are..

Ok, overskriften er helt tilfeldig. Skrev bare ned setningen som rullet igjennom ørene mine idet jeg klikket meg inn her for å blogge. Sangen er Where We Are fra det nye albumet til Westlife. Albumet heter det samme som sangen.

Nå har vi studietid nok en gang, og de fleste av oss har ikke så veeldig mye å gjøre tror jeg.. Noen er ute og lærer de tre som er på besøk her fra Bangladesh og Madagaskar å kjøre traktor, imens resten av oss sitter her i klasserommet.
Jeg har startet en skikkelig strikkedilla i klassen! Mohaha!
Ida, Anders, Håkon, Emil og jeg er i full gang med diverse prosjekter, og Paul skulle visst ha meg til å lære ham å strikke så snart han hadde kjøpt seg garn og pinner. Kanskje flere henger seg på også. Legg merke til at det faktisk er flest gutter som har begynt å strikke. Morro!
Snart sitter vel godt over halvparten av klassen og er produktive i teoritimene, tenker jeg!

Jeg har nå begynt på min andre lue, som foreløpig er helgrå. Men har ikke kommet lengre enn vrangborden enda, da. Den skal være ganske lang tror jeg, og så vurderer jeg å ha brede striper med blått etterhvert. Mamma kjøpte jo massemasse blått garn til meg, så da må det jo brukes også! :)
Bare synd jeg er tom for gul, så jeg ikke kan strikke noe Subarurelatert... Men først må pannnebåndet Paul bestilte bli ferdig. Har igjen å felle av en liten rekke masker, men er som sagt tom for gul. Hmpf. Må få meg en tur på Melhus i dag, tror jeg. Må begynne å kjøpe inn julegaver også... Litt sent ute, men. Jaja.. Kommer vel fra det i live dette året også, forhåpentligvis.

Åh, nå er det ikke lenge igjen!
På LØRDAG er den store dagen! Da blir eeendelig Silje også 18! :D Weeho! Gleder meg. Ikke at det kommer til å bli så veeldig annerledes tror jeg, men.. Slipper iallefall å være den eneste som er 17 i klassen lengre, da :)
I dag har forresten Pontus Tidemand, stesønnen til Henning Solberg bursdag. Gratulerer med dagen!
Og i går hadde Max Manus hatt bursdag, om han fremdeles levde. Og når jeg først holder på, så kan jeg vel nevne at Gregers Gram hadde hatt bursdag den 15. Desember. Altså, jeg er født midt imellom de to. Litt morsomt, egentlig :)

Har dessverre ikke noe passende bilde å slenge med, da jeg nylig har overført alle bilder til harddisken for å ikke fylle opp Doffen helt. Han begynte å bli så treig, stakkar. Doffen er fremdeles PC'en min, så vet du det.
Blogges!

3 kommentarer

Pia Amalie

10.des.2009 kl.10:50

Søt blogg du hadde ;)

Snilje - Bondejenta!

10.des.2009 kl.10:52

Tusen takk! :)

solveig johanne - ren galskap.

11.des.2009 kl.22:49

jeg vil også strikke :'D mn kan ikke ;o

Skriv en ny kommentar

Snilje - Bondejenta!

Snilje - Bondejenta!

18, Surnadal

Jente på 18 år ved navn Silje Mari, oppvokst på gård og er lidenskapelig opptatt av Rally og biler. Driver en del med fotografering, og er også utrolig glad i landbruk, hest, webdesign, musikk og natur. Går for tiden VG3 Landbruk ved Øya vgs i Trøndelag, og er utdannet agronom til våren.

Kategorier

Arkiv

hits