Jeg viiiiiiiiil!

Her sitter jeg, studietid og ikkenoe særlig å gjøre. Har det nye albumet til Westlife for full guffe i ørene, og leser nyheter på VG Nett. Plutselig hopper hjertet over ett slag, og jeg holder pusten. Overskriften "Hvorfor kommer Westlife?" griner imot meg fra dataskjermen. Et raskt klikk, og nettsiden kommer opp. Det handler om fredspriskonserten. Jeg strever med å holde blikket på linjene jeg leser istedet for å lete lengre ned etter mer info om yndlingsbandet mitt. Det er pinefullt, men jeg vil ha med meg alt. Så jeg skumleser nedover, og får etterhvert vite at Westlife skal opptre på konserten. De skal HIT! Hit til lille NORGE! Dagen før bursdagen min og greier!
Ååh, jeg har så syykt lyst dit, bare for å se dem! Er villig til å slite meg igjennom hele resten av konserten, kun for å se dem opptre med èn eller to sanger. Så absolutt! Alt for Westlife!

Jeg synes forresten at den artikkelen på VG Nett kunne spart seg visse nedlatende utsagn om bandet. JA, de er et boyband. SO WHAT??! Det er musikk, og de har milliarder av fans verden over, akkurat som alle andre artister. Men fordi de er et boyband, blir de støtt og stadig rakket ned på. Bare fordi folk forbinder boybandmusikk med klissete kjærlighetssanger. Det synes jeg er litt dårlig gjort. Enhver som har fulgt Westlife, og har gjort seg kjent med medlemmene og sangene deres vet godt at de er mer enn "bare et boyband".
De har musikk innenfor flere sjangre, og overrasker stadig.
Ja, de har sin egen stil. Ja, de gjør hovedsaklig covere. Men hva så? Det er slik de gjør det, og de gjør det suverent.

Nå skal jeg slutte før jeg blir skikkelig sinna.
Men jeg synes de som har noe nedverdigende å si om Westlife, kan holde det for seg selv istedet for å publisere det offentlig slik som på denne artikkelen. Den var ikke av de verste, men enhver som leser imellom linjene skjønner.
Dette er min mening.

12571722694aeeed2de0192

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Snilje - Bondejenta!

Snilje - Bondejenta!

18, Surnadal

Jente på 18 år ved navn Silje Mari, oppvokst på gård og er lidenskapelig opptatt av Rally og biler. Driver en del med fotografering, og er også utrolig glad i landbruk, hest, webdesign, musikk og natur. Går for tiden VG3 Landbruk ved Øya vgs i Trøndelag, og er utdannet agronom til våren.

Kategorier

Arkiv

hits