Kinokveld

Og gjett hvilken film..?
En som sikkert de fleste allerede har sett, tipper jeg.

newmoonnewmoonmovie4909367510755

Den var da ikke så verst. Men for å være ærlig, så likte jeg førstefilmen bedre egentlig.
Kanskje det har noe å gjøre med at den var pinefullt lang.. Bokstavlig talt, egentlig. Satt og måtte noe inni granskauen på do nesten halve filmen, og innen den var over hadde jeg så vondt i magen at jeg ikke trodde jeg kom til å greie å reise meg opp. Ville ikke gå midt i filmen heller.. Når jeg først var der, så ville jeg få med meg alt. Men jeg var utrolig lettet da rulleteksten endelig viste seg på skjermen, lysene ble slått på og jeg kunne stupe ut for å finne nærmeste do.

Ble skuffet over dataeffektene. Var bare så alt for tydelig at visse ting ikke var ekte. Ellers, så var den en bra film, må jeg innrømme. Som sagt, ikke bedre enn den første, men verdt timene i kinosalen. Selv om det  var hårreisende dyrt. Jaja.
Hadde jo en koslig kveld! ;D

dsc09325
Lysene på trærne i byen er bare helt nydelige.
Stikkord:

Én kommentar

tina - we'll make it through

08.des.2009 kl.11:18

den har jeg sett! helt grei film

Skriv en ny kommentar

Snilje - Bondejenta!

Snilje - Bondejenta!

18, Surnadal

Jente på 18 år ved navn Silje Mari, oppvokst på gård og er lidenskapelig opptatt av Rally og biler. Driver en del med fotografering, og er også utrolig glad i landbruk, hest, webdesign, musikk og natur. Går for tiden VG3 Landbruk ved Øya vgs i Trøndelag, og er utdannet agronom til våren.

Kategorier

Arkiv

hits