When all my dreams are a heartbeat away..

...And all the answers are up to me, give me one moment in time..

Whitney Houston, om du ikke visste det. Det gjorde ikke jeg heller, før i går. Søkte litt rundt på Youtube og kikket på filmer fra programmer i samme gata som X Factor, Norske Talenter og sånt. Fra England og Usa, hovedsaklig. Da kom jeg over en film fra Swedish Talents 2008, av Zara Larsson. Fy flate, for en stemme! Det var vel hun som vant den sesongen, var det ikke..? Tror det.
Og det skjønner jeg godt! Altså, når ikke hun langt med den stemmen sin, så er det noe alvorlig galt med folk. HØR på henne, hør hvor flink hun er!
På ett av klippene jeg fant synger hun One Moment in Time av Whitney Houston. Hun synger også Greatest Love of All av samme artist, og My Heart Will Go On. Dette er de jeg ser på som mine favoritter, da. Og det dukker stadig opp flere filmer av henne, ser jeg. Gleder meg til å høre på resten.

Anbefaler deg virkelig å ta en titt på disse!

You're a winner for a lifetime, if you seize that one moment in time.
Make it shine


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Snilje - Bondejenta!

Snilje - Bondejenta!

18, Surnadal

Jente på 18 år ved navn Silje Mari, oppvokst på gård og er lidenskapelig opptatt av Rally og biler. Driver en del med fotografering, og er også utrolig glad i landbruk, hest, webdesign, musikk og natur. Går for tiden VG3 Landbruk ved Øya vgs i Trøndelag, og er utdannet agronom til våren.

Kategorier

Arkiv

hits