Gone, but not forgotten.

Dette innlegget er dedikert til Regine Stokke, som de fleste vel har hørt om. Les bloggen hennes her.
Jeg må bare si at jeg beundrer henne noe helt forferdelig, med tanke på alt det vonde hun har gått igjennom. Og likevel har hun tatt seg tid til å sette seg ned og fortelle hele landet - vilt fremmede mennesker, om hvordan hun har hatt det og hvordan det var å leve med sykdommen. Det var så utrolig flott gjort av henne!
Fikk vite den triste nyheten i går, men det gikk ikke særlig inn på meg der og da. Jeg ble selvsagt veldig lei meg, men det gikk liksom ikke helt opp for meg. Det har det gjort nå.. Tårene rant da jeg leste noen av de siste innleggene hennes om igjen, og de truer med å komme nå også.
Jeg må innrømme at jeg har ikke vært den mest aktive leseren av bloggen hennes. Dette fordi jeg har blitt så utrolig lei meg, og fått vondt inni meg på hennes vegne av å lese den. Jeg har syntes så utrolig synd i henne, og har rett og slett ikke greid å lese mer enn det jeg har gjort. Jeg skulle så gjerne ønske det var noe jeg kunne ha gjort for å hjelpe henne med å bli frisk igjen..
Det var utrolig å se at bare over natta har bloggen hennes havnet helt øverst på lista over mest leste! Jeg tror det skal litt til for å få til det. Både Facebook og msn er fulle av "Tenn et lys for Regine..." og folk som skriver Hvil i Fred. Det er så snilt gjort, synes jeg.
I går kveld tente jeg tre lys, alle for Regine. Jeg har tenkt masse på henne de siste dagene faktisk, og det kom jo selvsagt som et sjokk at hun var borte, selv om det ikke gikk helt opp for meg der og da.
Synes forresten sangen I'll See You Again, som jeg nevnte i forrige innlegg passer veldig bra nå..


dsc6171b

Hvil i fred, kjære Regine.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Snilje - Bondejenta!

Snilje - Bondejenta!

18, Surnadal

Jente på 18 år ved navn Silje Mari, oppvokst på gård og er lidenskapelig opptatt av Rally og biler. Driver en del med fotografering, og er også utrolig glad i landbruk, hest, webdesign, musikk og natur. Går for tiden VG3 Landbruk ved Øya vgs i Trøndelag, og er utdannet agronom til våren.

Kategorier

Arkiv

hits