I'll See You Again...

I'll see you again
You never really left
I feel you walk beside me
I know I'll see you again

En av de nydeligste sangene fra Westlife sitt nye album. Albumet ble sluppet i går, og jeg har allerede lastet ned alle sangene. Takk til de som oppfant 4share.com. Jeg skal selvsagt kjøpe albumet ja, men greide bare ikke vente med å høre sangene. Hjalp ikke stort at det lå smakebiter av dem ute på Westlife.com.. Får jo bare enda mer lyst til å høre fullversjonen da.
Alle sangene er herlige, men denne er det noe spesiellt med. Den handler om noen man har mistet, som man vet at man vil se igjen en eller annen gang.

When I'm lost, when I'm missing you like crazy
I tell myself I'm so blessed
To have had you in my life, my life

En sang man kan høre på hvis man er trist og lei seg, og liker å gni det inn slik som jeg til tider. Men så kan man jo bli litt glad av den også, siden de synger at man vil se den personen igjen, og at man har vært heldig som har fått blitt kjent med og hatt den personen i livet sitt. Det får man til å tenke tilbake på de gode minnene og stundene man har hatt sammen med personen med glede, ikke tung sorg og savn.

Always you will be part of me
And I will forever feel your strength
When I need it most
You're gone now, gone but not forgotten
I can't say this to your face
But I know you hear

Men jeg synes den drypper av sorg og savn, egentlig. For å være helt ærlig. Får nesten lyst til å grine når jeg hører den.. Den er så fin<3 Får meg til å tenke. Forsvinne inn i min egen lille verden og tenke.
Jeg får julestemning av den, av en eller annen grunn.. Som jeg som oftest gjør av alle Westlife sine nyere album. Eller sånn vinterfølelse. Siden de har for vane å slippe albumene sine sånn like før jul.
Jul, ja.. Tenk på alle de som har mistet noen, og ikke får oppleve julen sammen med dem.. Jeg kan ikke unngå å tenke på ulykken under Rally Larvik, og på stakkar 10 år gamle Elise som omkom. Det har gått skikkelig inn på meg, og jeg tenker ofte på det enda, selv om det er så pass lenge siden det skjedde. September, var det vel. Jeg er glad for at Andreas Mikkelsen tydeligvis har kommet seg videre, og at han får så masse støtte fra foreldrene hennes, selv om de har det tungt selv. De får ikke oppleve enda en jul sammen med datteren sin, de...

You're gone but not forgotten
I'll never forget you
Someday I'll see you again
I feel you walk beside me
Never leave you, yeah...


Stikkord:

2 kommentarer

Vegma

04.des.2009 kl.12:15

Nydelig sang : )

Snilje - Bondejenta!

04.des.2009 kl.12:53

Ja, ikke sant! :)

Skriv en ny kommentar

Snilje - Bondejenta!

Snilje - Bondejenta!

18, Surnadal

Jente på 18 år ved navn Silje Mari, oppvokst på gård og er lidenskapelig opptatt av Rally og biler. Driver en del med fotografering, og er også utrolig glad i landbruk, hest, webdesign, musikk og natur. Går for tiden VG3 Landbruk ved Øya vgs i Trøndelag, og er utdannet agronom til våren.

Kategorier

Arkiv

hits